Jakou značku laminovací fólie vybrat

Laminace se řadí mezi potiskové úpravy vizitek, letáků, jídelníčků, brožur i větších formátů plakátů. Na jednu nebo obě strany tiskoviny se za pomoci tlaku a většinou i vysoké teploty nanese samotná laminovací fólie. Laminování používáme všude tam, kde jsou kladeny nároky na životnost dokumentů. Fólie slouží jako ochrana před popsáním, zmačkáním, zvlhnutím a nečistotami. Laminace je možná i za studena. V našem eshopu můžete najít laminovací fólie značky Eurosupplies a Fellowes.

Tip: Pro domácí použití a malé kanceláře se nejčastěji používají laminátory formátu A4, ovšem pokud je potřeba zalaminovat větší dokumenty, hodí se laminátor formátu A3.

Laminovací fólie značky Eurosupplies jsou laminovací fólie vysoké kvality. Fólie Eurosupplies pomáhají udržovat laminovací válce v čistotě a minimalizuje se riziko uvíznutí fólie v laminátoru. Vyznačují se výbornou kvalitou laminace za nízké ceny.

Laminovací fólie Fellowes nabízí prvotřídní výsledky nejvyšší kvality. Laminovací kapsa se skládá ze dvou vrstev, které se v laminátoru teplem spojí k sobě. Spoj je vodotěsný, pevný, odolný proti ohnutí. Fólie značky Fellowes obsahují šipku která vás navede na správný směr vložení fólie a která po průjezdu laminátorem vymizí. Vymizení šipky a loga vás ujistí o optimální kvalitě laminace a ověří správnost nastavení laminátoru.